Rakentamiskeskus Vintilä lopettaa toimintansa nykyisessä muodossaan

   

  Vintilän EAKR-rahoituskausi loppuu 30.6.2011. Suljemme ovemme, mutta toiminta jatkuu lomien jälkeen. Näillä sivuilla ajankohtaista-osion alla kerrotaan uusi osoite ja uudet aukioloajat.

  Rakentamiskeskus Vintilä kiittää asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan kuluneesta kaudesta ja toivottaa oikein hyvää kesää!

   

  Perinnerakentamispäivän materiaali

   

  Perinnerakentamispäivän materiaalia löytyy seuraavasti:

  Ympäristöministeriön avustukset rakennusperinnön hoitoon.

  Museoviraston myöntämät avustukset.

  Leader-yhdistysten avustukset:

       Joensuun seudun Leader -yhdistys

       Vaara-Karjalan Leader -yhdistys

       Keski-Karjalan Jetina

  Maria Luostarisen esittelemää rossipohjarakennetta ei voida tekijänoikeudellisista syistä laittaa verkkoon, mutta siitä on saatavana kopioita Vintilästä.

  Uudet rakennusten energiamääräykset 2012

  Ympäristöministeriö on antanut uudet energiatehokkuutta parantavat rakenusten energiamääräykset 30.3.2011. Määräykset tulevat voimaan 1.7.2012 ja koskevat vain uudisrakennuksia eikä siis toistaiseksi olemassa olevaa rakenuskantaa. Lisätietoa ympäristöministeriön sivuilta.

   

  Menneitä tapahtumia

   

  15.6. Korjausrakentamisen ja sisäilman seminaari Wärtsilätalossa. Luennoitsijoina Jukka-Pekka Kärki, Suomen sisäilmakeskus; Maria Luostarinen Etelä-savon rakennusperintöyhdistys sekä Jouni Töyrylä Rakennuskulttuurin edistämissäätiö.

  2.-3.4. Ralvis-messut Joensuu Areenalla. Vintilä PKAMK:n rakennustekniikan kanssa samalla osastolla. Neuvontapalvelut ovat käytettävissä messuilla normaalisti.

  29.3. Perinnerakentamisen/-korjaamisen seminaari pidettiin Wärtsilätalossa. Luennoijina Maria Luostarinen Etelä-Savon Rakennusperintöyhdistyksestä sekä Kari Hammarberg Pohjois-Karjalan ELY-keskuksesta

  23.3. Lämmityspäivä Vintilässä. Päivän erityisteemana aurinkolämpö. Rakennusvalvonnan edustaja kertomassa mm. lupa-asioista alustavasti klo 14-16.

  16.3. Pohjois-Karjalan ELY-keskuksen rakentajailta Ilomantsissa Kino Mantsissa Vintilä mukana.

  23.2. ELY-keskuksen järjestämä rakentajailta Kontiolahden kotiseutukeskuksella.

  14.10.2010 Vintilä Joensuun kaupungin edustajien kera torilla.

  13.10. Energiapäivä Vintilässä.

  Valtakunnallinen energiansäästöviikko 11.-17.10.2010

  Uutiset

  Hyvää kesää!

  Vintilä sulkee ovensa nykyisessä osoitteessaan. Toivotamme asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme oikein hyvää ja lämmintä kesää!
  PALAUTE